"Det er dejligt at blive genforenet i historiske rammer"

Fra 3.180 DKK

for 2 voksne og 2 børn

Bo i en autentisk feriebolig i historiske rammer på landet ved Sillerup Mølle. Her er fred, ro og smuk natur, så langt øjet rækker. Nyd en lækker picnickurv fra DanHostel ved møllen eller tag kurven med til Købmandsgården i St. Anslet, hvor I skal skabe jeres egen værker i ler.

Denne pakke inkluderer to overnatning i en 140 kvadratmeter feriebolig i historiske rammer med Sillerup Mølle lige i baghaven. Bo som Mølleren gjorde og træd med tilbage i historien. Huset er indrettet som møllerboligen så ud, mens den var aktiv. 3 sovepladser i stueplan, med 3 enkeltsenge fordelt i 2 rum. 5 sovepladser på første sal, med 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng. Stueplan, stue, køkken, bryggers, bad og toilet. Sengetøj, håndklæder og viskestykker skal selv medbringes.
Ferieboligen skal afleveres rengjort. Ingen rygning indendørs og ingen husdyr.

Med kun med 5 km til børnevenlig strand Ørby, 10 km til Haderslev og Christiansfeld er stedet perfekt udgangspunkt for mange dejlige oplevelser og drage ud med en lækker picnickurv fra Danhostel og nyde de smukke omgivelser. Opholdet byder også på en kreativ keramik workshop hos den lokale keramiker, Susan Lange, der holder til på Købmandsgården i St. Anslet. Få nogle hyggelige timer sammen, med tid til fordybelse og indblik i keramikkens univers. Her deltager alle og det er ikke muligt at være tilstede “bare” som tilskuer. Vi udfordrer leret og arbejder med mindre formater og med temaer som skåle, æsker, figurer mm

Indhold i denne pakke:
2 overnatninger i lejlighed Sillerup Mølle
1 keramik kursus ved Susan Lange (Vælg din dato i betalingsmodulet).
Picnickurv fra Danhostel Haderslev

Dette ophold kan bookes i uge 33.
Tilkøb af en ekstra overnatning er muligt i bestillingsmodulet.

Picnickurven kan afhentes hos Danhostel Haderslev i tidsrummet 9-11.00. Angiv venligst i kommentarfeltet om I ønsker en børnevenlig menu.

Kundeservice

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Acture Parks officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Acture Park. Alle køb foretaget på Acture Park sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 22-07-2021 10:48:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7747.cbischannel-28249.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index