ACTURE PARK – moved by action

Hvis du er på udkig efter aktive oplevelser i helt unikke faciliteter, er ACTURE PARK det ideelle feriested for dig. ACTURE PARK byder på et væld af involverende oplevelser i et fantastisk naturområde og i fascinerende sportsanlæg.

ACTURE PARK er en ny samling af oplevelser skabt i samarbejde mellem lokale aktører og attraktioner langs med Tunneldalen fra Vojens til Haderslev. I fællesskab byder vi på events og spændende aktivitetsmuligheder hele året. Oplev Danmarks længste gokartbane, det højeste klatretårn, den bedste skøjtearena, F16-jagerne og det flotte StreetDome. Prøv 3D bueskydning, snorkelsafari, triatlon og de mange andre aktiviteter. Tag på eventyr med veterantog, vandcykel og vandresko - eller nyd naturen, historierne og spisestederne langs Tunneldalen, dammen og havnen.

Ferieoplevelser, alle kan glæde sig til

Når man rejser sammen med familien, vennerne eller som gruppe kan det være svært at tilgodese alles ønsker for ferien. Men i ACTURE PARK er der gode muligheder for både at dyrke individuelle interesser og det samvær, der styrkes gennem aktiviteterne. I kan være sammen eller hver for sig, I kan blive underholdt eller udfordret, og I kan presse pulsen eller bevare roen. Selvom I har forskellige interesser, er begyndere og øvede inden for en aktivitet eller er flere generationer, der følges ad, kan I holde en ferie sammen, som alle finder sjov og spændende.

Kundeservice

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Acture Parks officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Acture Park. Alle køb foretaget på Acture Park sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 22-07-2021 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7747.cbischannel-28249.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index