Sønderjyske feriepakker


Hvis du er på udkig efter aktive oplevelser i helt unikke faciliteter, er ACTURE PARK det ideelle feriested for dig. ACTURE PARK byder på et væld af involverende oplevelser i et fantastisk naturområde og i fascinerende sportsanlæg.

Ruten ”Camino Haderslev Næs” har lånt sit navn fra den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, der sammen med Hærvejen går gennem Haderslev. Her er der dog tale om en afstikker fra den ”rigtige” Camino på 106 km. med områdets ni kirker som fikspunkter.

Længde: ca. 100 km. Ruten ”Camino Haderslev Næs” har lånt sit navn fra den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, der sammen med Hærvejen går gennem Haderslev. Her er der dog tale om en afstikker fra den ”rigtige” Camino på ca. 100 km. med områdets syv kirker som fikspunkter.

Kom tæt på Fighter Wing og Lysfesten i Haderslev når Danmarks befrielse markeres med et spektakulært lysshow og andre historiske oplevelser.

Oplev en smuk sejltur med Haderslev Dambåd og deltag i festlighederne omkring markeringen af Danmarks befrielse, hvor tusindvis af mennesker strømmer til Haderslev for at opleve fakkeloptoget, Tappenstreg og det spektakulære lysshow på kasernen.

Kundeservice

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Acture Parks officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Acture Park. Alle køb foretaget på Acture Park sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.