Sønderjyske feriepakker


Hvis du er på udkig efter aktive oplevelser i helt unikke faciliteter, er ACTURE PARK det ideelle feriested for dig. ACTURE PARK byder på et væld af involverende oplevelser i et fantastisk naturområde og i fascinerende sportsanlæg.

Kombi-turbilletten giver adgang for 1 voksen person til 1 tur med Haderslev Dambåd og 1 guidet tur hos Fighter Wing i 2018. Oplev naturskøn sejlads med Haderslev Dambåd og mærk suset hos Fighter Wing, hvor du møder lidt af hverdagen på flyvestationen med F16 fly, brandbiler og hundepatruljer.

Ruten ”Camino Haderslev Næs” har lånt sit navn fra den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, der sammen med Hærvejen går gennem Haderslev. Her er der dog tale om en afstikker fra den ”rigtige” Camino på 106 km. med områdets ni kirker som fikspunkter.

Kundeservice

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

Nordic Travel

...er Acture Parks officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Acture Park. Alle køb foretaget på Acture Park sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 11-12-2019 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7747.cbischannel-28249 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: List, Action: Index