Morsdagsbrunch ombord på Dorothea

Adresse: Borgervænget 1, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Borgervænget 1, 6100 Haderslev

Nyd en lækker brunch ombord på turbåden Dorothea med panoramaudsigt til den smukke natur omkring Haderslev Dam.

Start din søndag med en smuk og stille sejlads på Haderslev Dam. Oplev den smukke historiske domkirkeby fra søsiden og nyd den naturskønne sejlads fra den lydløse båd. Dorothea sejler langs Haderslev Dyrehave, hvor der er gode chancer for at se kronvildt, og sejlturen tager dig med tæt forbi naturfredede områder med rigt fugleliv.
Mens du nyder din lækre kombi af morgenmad og frokost med tilhørende kaffe og te, fortæller guiden undervejs om dammens historie og seværdigheder. Sejladsen varer ca. 1,5 time.
Til vores brunchgæster serverer vi en lækker brunchpakke leveret af Hotel Norden:
Kaffe/te
Juicebrik
Friskbagt rundstykke og 1 stk. rugbrød samt smør
Pålæg, ost, frugt
Scambled æg og bacon
Brunchen serveres ved borde til 6 personer. Pladserne er nummererede.
Der er mulighed for at bestille søndagsbrunch til op til 48 personer. Ønsker du at bestille til mere end 15 personer, så ring til Destination Sønderjylland på 8182 4570 man-fre kl. 09.00-16.00.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 750 meter
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 762 meter
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 12 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro