Haderslev Dambåd

Adresse: Bispebroen, 6100 Haderslev Dato: Mandag 12 okt 2020 - søndag 18 okt 2020 Vis kort

Adresse: Bispebroen, 6100 Haderslev

Oplev Sønderjyllands største dam med Haderslev Dambåd

 

Vi giver dig mulighed for at opleve Sønderjyllands største Dam – du kan sejle inde fra byens centrum og ud i naturen – opleve turen på vandet og det rige fugleliv i og omkring Dammen. Vi gør det i respekt og med fokus på bæredygtighed overfor naturen – bl.a. er båden eldreven – du sejler helt lydløst frem over bølgen blå og du oplever naturen på en helt ny måde, du kan være heldig at se både fiskehejren og ørnene svæve langsomt frem.

Køb dine billetter ved at klikke på "select date" herunder. Når du har valgt dato får du også mulighed for at vælge afgangstidspunkt.
Vi gør opmærksom på at online billetsalg lukker en time før afgang.

Fra slutningen af maj til slutningen af august, er der hver anden søndag såkaldte frokost afgange, hvor det er muligt at stige af ved Damende for enten at spise frokost, eller nyde eftermiddagskaffen. Bemærk at disse sejladser sejler direkte til Damende, og ikke stopper undervejs. Det drejer sig om afgangene klokken 11.30, 12.30 og 14.30.

OBS: I juni, juli og august er 14 pladser udendørs uden overdækning.
Giv ved ankomst besked til skipperen hvis du ønsker at stige af undervejs.

Vis mere

Bestil

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 12 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 763 meter
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 775 meter
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7747.cbischannel-28249.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails