Mountainbike for begyndere

Adresse: Nørskovgårdvej 24, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Nørskovgårdvej 24, 6100 Haderslev

Har du lyst til at udfordre dig selv fysisk og mentalt? Så er en tur på mountainbike, hvor du kommer til at prøve kræfter med udfordrende terræn, lige noget for dig. Turen indledes med introduktion til cyklen og de grundlæggende teknikker.

Undervejs på turen lærer du at få kontrol over cyklen. Du får kyndig vejledning i forskellige teknikker, når vi kommer til tekniske passager og udfordrende nedkørsler. Der er masser af underholdende kørsel og muligheder for et adrenalinsus.

Turen varer ca. 3 timer. Holdene fyldes op til max. 8 personer.

Vælg cykel, der passer til din højde:
Small: Personhøjde 140 -165 cm
Large: Personhøjde over 165 cm

Mødested: Nørskovgårdvej 24, 6100 Haderslev

Husk praktisk tøj og gode gummisko. Prisen inkluderer guide, mountainbike og cykelhjelm.

Skovcykling.dk tilbyder også skræddersyede guidede ture og teknikkurser. Der kan arrangeres både kortere og længere ture i flere sværhedsgrader. Se mere på www.skovcykling.dk

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 10,1 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 3,7 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 3,7 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.