Skyd nytåret ind med bue og pil

Adresse: Pamhulevej 67, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Pamhulevej 67, 6100 Haderslev

Tusmørket lægger sig over skoven. Din ånde damper i det kølige vintervejr, og du mærker spændingen, når skovens "dyr" dukker op i faklernes skær. I flok går vi på jagt med bue og pil og dyster om flest pletskud på de naturtro skumdyr.

Tag din familie eller venner med på buejagt og afslut året med en underholdende aktivitet. I får en dejlig gåtur i skoven med frisk luft, mens I hygger jer med konkurrencen om at få flest point. Vores instruktør går med på hele turen og giver jer udfordringer, tips og tricks undervejs, så I alle er garanteret en sjov oplevelse - både børn og voksne, nybegyndere og øvede.

Ruten består af 8 mål og en hemmelig holddyst med særlige nytårsskud.

Dagens bedste bueskytte får en flot præmie. Og der er lækre små gevinster til det vindende hold i den gådefulde nytårsdyst.

Der er bobler og kransekage til alle, når vi slutter med en festlig fejring af vinderne.

Husk vandtæt fodtøj.
Aktiviteten anbefales fra 6 år. Børn 0-7 år kan deltage i følgeskab med en voksen.

Book senest d. 29-12-2017 kl. 14

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 5 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 9,8 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 5 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.