HiClub Sandwich + ½ l sodavand

Adresse: Stadionvej 5, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Stadionvej 5, 6100 Haderslev

Hjemmelavet sandwich med grovbrød, kylling og salat samt valgfri sodavand.

Besøg Haderslev Idrætscenters hyggelige café og få stillet sulten med en lækker hjemmelavet HiClub sandwich. Sandwichen består af et lækkert grovbrød med kylling og salat. Til at slukke tørsten følger en valgfri sodavand med.

Haderslev Idrætscenter er et moderne og dynamisk sportsanlæg i 3 plan, der bl.a. indeholder idrætshal, opvisningshal og Sydbank Park stadion, som er hjemmebane for SønderjyskEs fodboldhold. Her bliver der afholdt forskellige arrangementer lige fra store sportsbegivenheder til koncerter og messer.

Så forfrisk dig selv med en lækker sandwich og en kold sodavand, før du er klar til at springe ud i flere fede sports og actionprægede oplevelser i ACTURE PARK.

Bestilling 2 dage før inden kl. 12

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 2 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 13,2 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro