Undervandsjagt efter havørred om natten

Adresse: Gammelbrovej 70 Aarøsund, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Gammelbrovej 70 Aarøsund, 6100 Haderslev

På denne tur vil du modtage instruktioner om sikkerhed og udstyr, snorkling og fridykning og fisketeknikker med harpun. Først er vi i vandet for at træne. Så holder vi en pause og efter solnedgang går vi i vandet igen for at jage havørred med lygte og harpun.

Forestil dig, at du lydløst glider gennem en tangskov på helt lavt vand. Solen er gået ned, og det eneste du kan se, er det din lygte lyser op. Pludselig glider en havørred forbi dig, få meter fra din harpunspids. Du tager sigte midt på fisken, og trykker af på aftrækkeren, og fisken er fanget. Undervandsjagt om natten er en særligt spændende og populær form for undervandsjagt. Det skyldes, at om natten kommer de store fisk, især havørred og fladfisk, helt ind til vandkanten for at jage. Snorkelsafari.dk har vandtætte lommelygter til dig og dine venner, så I kan komme ud og prøve denne form for spændende jagt. Du skal være fyldt 18 år og kunne svømme for at deltage. Du skal også være mellem 155cm. og 200cm. høj for at passe i mine våddragter. Hele oplevelsen tager ca. 4 timer, hvoraf omkring halvdelen af tiden foregår i vandet. Resten af tiden går med instruktioner, omklædning og spørgsmål.

Når du har booket, skal du straks sende en mail til admin@snorkelsafari.dk for at modtage mail om våddragtsstørrelse.

Detaljer:
- Turens varighed: ca. 4 timer (heraf er ca. halvdelen af tiden i vandet)
- Aldersgrænse: fra 18 år.
- Fysiske krav: Minimum 155 cm højde og maksimum 200 cm. højde.
- Krav til deltagelse: Man skal kunne svømme, og være ved alm. godt helbred.
- Mødested: I receptionen på Gammelbro Camping, Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Bookes senest 24 timer i forvejen

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 15 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 14,9 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 17,8 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro