Koncert med Almost Irish

Adresse: Tørningvej 6, Vojens 6500 Vis kort

Adresse: Tørningvej 6, Vojens 6500

Forkæl dine øregange med god irsk folkemusik fra de fire musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob, der tilsammen danner Almost Irish. Bandets optræden leverer med garanti en musikalsk oplevelse du sent glemmer.

Koncerterne i 2015 og 16 var igen en stor succes. Så Almost Irish kommer tilbage onsdag den 11. og torsdag den 12 Oktober 2017 kl. 19:30, hvor vi kan glæde os til at opleve de 4 musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob alle med efternavnet Nielsen på Tørning Mølle, når de fortolker den Irske folkemusik. Det bliver igen en stor oplevelse.

Disse stærkt musikalske brødre blander flerstemmig sang, irske fløjter, guitarer, violin, tenorbanjo, bouzouki, mandolin, kontrabas og rammetrommer sammen til en imponerende helhed og noget af det tætteste man kommer på irsk musik i Danmark. Brødrene finder de gamle irske sange og melodier frem og fortolker dem ind i deres eget univers, men formår samtidig at bibeholde en brændende ægthed og en dyb respekt for traditionen.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 13,3 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 6,6 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 6,6 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.