Renæssance-buffet, gøgl og lystige toner.

Adresse: Borgervænget 1, 6100 Haderslev Vis kort

Adresse: Borgervænget 1, 6100 Haderslev

Lystige gøglere, dygtige musikanter, lurendrejere og spasmagere står klar i kulissen, når Hertug Hans Festival inviterer til en eksklusiv renæssancebuffet med lækker mad.

Mens du nyder en fantastisk og veltillavet buffet bestående af en fyldig suppe, lutendrank-marineret vildtpaté, salat med havtorn og dressing, grillet kylling med spændende spidskål, confiteret svinenakke med krydrede bagte æbler, rosiner og løg samt flere rustikke salater med grovkornet knas, ingefærpuré og hjemmerørt renæssance-sennep vil den festlige musikalske gruppe Moro spille op med lystige viser.
Moro er kun et af indslagene. Aftenen byder på en masse sjove og skægge overraskelser, der med garanti vil få latterbarometeret til at stige til storm. Kom som du er eller hop tilbage i tiden med en hat, et tørklæde eller i fin kjole.
Selvfølgelig er der dessert til sådan en aften. Der kommer rabarbertærte på bordet med afdyppet vanilletykmælk.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 11,9 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 707 meter
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 715 meter
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.