Rundvisning på Fuglsang Bryggeri

Adresse: Bryggerivej 2, Haderslev 6100 Dato: Onsdag 15 jul 2020 - onsdag 26 aug 2020 Vis kort

Adresse: Bryggerivej 2, Haderslev 6100

Hvordan brygger man øl og hvordan laver man sodavand? Det kan du lære meget mere om på en rundvisning på Fuglsang Bryggeri.

Vores guide har fået lov til at låne nøglen til Haderslevs imponerende øl-bryggeri Fuglsang. Tag med ham rundt på bryggeriet og bliv klogere på hvordan de laver deres øl og malt. Se hele processen fra kornet ankommer til bryggeriet, videre til det bliver renset og ind i de store spirekasse. Undervejs på denne tur vil du få brugt alle sanserne også smagssansen når turen slutter med Fulgsang øl eller Fuglsang sodavand. For de små er der en Brygmester konkurrence med spørgsmål undervejs, som slutter med et flot Brygmester Diplom.
Efter turen kan gæsterne købe en smagskasse. (kun gyldig i juli og august)

Mødested og parkering: Festsalen, Bryggerivej 2, Haderslev

FUNCARD PRIS KUN GYLDIG I UGE 7 - max 2 børn pr. betalende voksen. Rundvisningerne i uge 7 er UDSOLGT.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 748 meter
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 697 meter
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 12,1 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Build: 03-07-2020 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7747.cbischannel-28249.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails