UDSOLGT: Træn fodbold med en Superliga-spiller

Adresse: Stadionvej 5, 6100 Haderslev Dato: Onsdag 16 okt 2019 Vis kort

Adresse: Stadionvej 5, 6100 Haderslev

UDSOLGT - Er der en Superliga-stjerne i dig? Nu kan alle friske drenge og piger i alderen 8-12 år prøve at træne fodbold med en Superliga-spiller.

Superligaklubben SønderjyskE byder på en helt speciel fodboldoplevelse for familiens 8-12-årige, som har mulighed for at træne fodbold med en superliga-spiller.

Træningen varer 45 minutter og afsluttes med straffesparkskonkurrence. Efter træningen kommer du på en rundtur på det nye store stadion, hvor du hører, hvad der gemmer sig bagved SønderjyskEs superliga-succes. Vi slutter i loungen med en sodavand, hvor der vil være mulighed for at få autografer og blive fotograferet sammen med superliga-spilleren. Søskende og forældre kan gratis overvære træningen og deltage i rundvisningen.

Medbring træningstøj og fodboldstøvler. Omklædning foregår i Haderslev Idrætscenters omklædningsrum.
Arrangementet bliver kun afholdt ved min. 10 tilmeldte deltagere. Arrangementet kan blive aflyst i tilfælde af ændringer i SønderjyskE kampplan.

Billetsalget lukker onsdag til midnat. Hvis der er under 10 deltagere tilmeldt aflyses. Børnene skal møde omklædt og klar til at træne ved det angivne starttidspunkt.

OBS! Denne oplevelse er desværre udsolgt.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Gåsevig Strand Camping

Afstand: 13,2 km
Gåsevig Strand Camping er til dig som trænger til fred og ro
Vandrerhjem

Danhostel Haderslev

Afstand: 2 km
Moderne vandrerhjem med nyrenoverede værelser, gode senge, Wifi overalt. Historisk bygning beliggende 10 minutter fra Haderslevs historiske centrum og alligevel midt i naturen. Vandrerhjemmets store have grænser ned til Haderslev Dam. Mulighed for forskellige aktiviteter på området.
Camping

Haderslev Campingplads

Afstand: 2 km
Haderslev Camping er både en lille hyggelig 3 stjernet campingplads, som ligger naturskønt ned til søen, Haderslev Dam og bycamping fordi der kun er 10-12 minutters gang til Haderslevs historiske centrum.
Build: 11-12-2019 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7747.cbischannel-28249 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails